Suntem echipa care dezvoltă identități de brand și business

Venim către tine cu servicii complete de comunicare și promovare pentru ca brand businessul tău să genereze valoare.

Account Manager la dispoziția ta

Ținem legătura în permanență prin account managerul tău. Îți vom prezenta constant rezultatele și vom veni către tine cu soluții de îmbunătățire a strategiei pentru a atinge performanța dorită.

Identitate de brand și business de la A la Z

Obiectivele tale de business vor fi transpuse în obiective de brand. Împreună vom creya o strategie de comunicare personalizată pentru ca tu să te poți adresa în mod direct publicului țintă pe care îl deservești.

MISIUNEA NOASTRĂ

Trăim pasiunea pentru ceea ce facem astfel încât prin schimbare conștientă, educație și evoluție constantă să aducem performanță nouă și comunității.

Ionuț

Ionuț

C.E.O

Sunt aici să-ți ofer experiența mea de peste 6 ani în Vânzări directe B2B. Îmi aduce entuziasm zi de zi să-mi manifest abilitățile în cadrul echipei Creya și Business Connector.
Oamenii spun despre mine că sunt răbdător și am capacitatea de a aborda personalizat fiecare situație. E o plăcere să identific nevoile clienților și să le propun cele mai potrivite soluții digitale pentru afacerea lor.

Pe tine cum te pot ajuta?

Andreea

Andreea

C.O.O

Pentru mine, eficiența și identificarea soluțiilor sunt esențiale. Le caut mereu prin managementul timpului și comunicare adaptată la orice tip de personalitate.
Mă preocupă să găsesc explicația din spatele lucrurilor și să mă adaptez provocărilor.
Îmi plac colaborările win win. De ce? Pentru că vreau să fim amândoi câștigători!

Când îmi povestești despre obiectivele tale de business?

Gabriel

Gabriel

WordPress Developer

De mic am dezvoltat o pasiune pentru lucrurile creative, fapt care m-a motivat să confer valoare lucrurilor. Ador să aduc un plus de potențial pentru businessurile care își doresc să se dezvolte.
Principiile cu care aleg să înaintez zi de zi sunt progresul și inspirația. Acestea mă ajută să-mi transform obiectivele în rezultate de succes.

Ești pregătit să inovăm împreună?

Alexandra

Alexandra

Brand Developer

Îmi aduce multă bucurie să contribui la dezvoltarea comunității în care trăiesc. Prin experiența mea multidisciplinară de peste 10 ani îmbin comunicarea, networkingul, copywritingul și noțiuni de branding pentru a explora creativ valoarea businessului tău. Fonturile, strategiile și identitățile de brand sunt lucruri care mă pasionează.

Tu ce planuri de creyație ai?

Ciprian

Ciprian

Graphic Designer

Într-o lume supusă din ce în ce mai mult digitalizării, identitatea vizuală capătă constant alte sensuri și strategii. Dincolo de aspectul estetic se află o poveste. Imaginea transcede esteticul, iar acest lucru mă ambiționează să fiu curios și să parcurg astfel de călătorii alături de businessul tău.

Cosmin

Cosmin

Sales Executive

Sunt entuziasmat să fac lucruri noi și să aduc valoare autentică din experiențele și cunoștințele acumulate. Știm să vorbim în limbaj de marketing digital pentru orice fel de afacere indiferent de mărimea ei și știm să punem marketingul la treabă.
Împreună, vom identifica serviciile Creya potrivite pentru tine.

Ești pregătit să-ți creyezi viitorul?